Зрителна тръба Levenhuk Blaze Compact 60 ED

 • Марка: Levenhuk
 • Кат. номер: 74162

Зрителната тръба Levenhuk Blaze Compact 60 ED е оптичен инструмент с голяма апертура с плавно регулиране на увеличението. При нея е използвана оптика със свръхниска дисперсия от висок клас с няколко слоя антирефлексно покритие. Зрителната тръба предоставя ярко и наситено изображение без хроматични аберации и може да се използва за наблюдения при слаба светлина. Всички тези възможности са побрани в ултракомпактен корпус, което прави Levenhuk Blaze Compact 60 ED отличен избор при пътуване или за туризъм.

 

Оптика със свърхниска дисперсия и плавно увеличение

Лещите, изработени от стъкло със свръхниска дисперсия, надеждно защитават изображението от хроматични аберации. Изображението е без цветни ореоли, което подобрява детайлизацията и цветопредаването. Няколко слоя антирефлексно покритие върху оптичните повърхности правят изображението по-наситено и контрастно. Лещата на обектива събира много светлина и позволява плавно увеличение в обхвата от 9x до 27x. Ъгловият окуляр улеснява наблюдението на високо разположени обекти. Близкият фокус от 2 метра дава възможност за изучаване на обекти, разположени много близо до наблюдателя.

 

Непромокаем, напълнен с азот корпус

Защитата от проникване на вода позволява използването на зрителната тръба Levenhuk Blaze Compact 60 ED дори при дъжд или снеговалеж. Резките температурни промени, например при излизане от топла стая на мразовита улица, също не пречат на наблюденията. Корпусът е напълнен с азот – безцветен прозрачен газ, който предотвратява замъгляването на лещите.

 

Удобни наблюдения от триножник

Тази зрителна тръба може да бъде прикрепена към триножник: върху корпуса й има стандартна резба за триножник. Поставянето на зрителната тръба към триножник позволява да се подобри неподвижността на изображението по време на наблюдения с голямо увеличение.

 

Характеристики:

 • Лещата на обектива за увеличение позволява плавно регулируемо увеличение
 • Оптика със свръхниска дисперсия с цялостно многослойно покритие
 • Многоелементен ъглов свалящ се окуляр
 • Близък фокус 2 метра
 • Напълнен с азот непромокаем корпус
 • Възможност за адаптиране към стандартен триножник 1/4"

 

Комплектът включва:

 • Зрителна тръба
 • Защитни капачки за окуляра и лещата на обектива
 • Кърпа за почистване
 • Торбичка за транспортиране и съхранение
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Levenhuk-Blaze-Compact-ED-Spotting-Scopes-User_Manual_1.pdf
349,95 лв.
Базова цена: 349,95 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Размер на опаковката
27,5×16,5×11 см
Тегло с опаковката
0,940 кг
Гаранция
Доживотна
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.