Зрителна тръба Levenhuk Blaze Compact 50 ED

 • Марка: Levenhuk
 • Кат. номер: 74161

Levenhuk Blaze Compact 50 ED е изборът на взискателни клиенти, които ценят висококачественото изображение и надеждния дизайн на един оптичен инструмент. В силно компактния корпус на тази зрителна тръба е използвана оптика от висок клас, която работи ефективно при наблюдение както на много отдалечени обекти, така и на широки райони. Следователно оптичният инструмент е универсален: той е полезен за лов, туризъм, на стадиона или при разходка.

 

Оптика със свърхниска дисперсия и плавно увеличение

Лещите в зрителната тръба са изработени от стъкло със свръхниска дисперсия. Те намаляват хроматичните аберации и цветните ореоли по контурите на обекти, които са обичайни при оптиката на по-ниски цени. Целите оптични повърхности са с многослойно покритие и предоставят по-естествено цветопредаване и по-ярко изображение. Увеличението варира в диапазон от 8x до 24x; регулирането на фокуса е приложимо дори за обекти, които са на разстояние 1,5 метра. Ъгловият окуляр е практичен, ако трябва да наблюдавате обекти, разположени на височина, например покривите на къщите или летящи птици.

 

Непромокаем, напълнен с азот корпус

Levenhuk Blaze Compact 50 ED е зрителна тръба за всякакви метеорологични условия. Корпусът не пропуска вода, поради което не се влияе от дъжд или сняг и наблюденията могат да се провеждат при всякакви условия. Оптичният инструмент е напълнен с азот, което предпазва лещите от замъгляване. Ето защо оптиката не се замъглява по време на резки температурни промени.

 

Удобни наблюдения от триножник

В корпуса на зрителната тръба има стандартна резба за триножник. Поставянето на зрителната тръба към триножник дава възможност за получаване на по-стабилна картина и намалява натоварването на ръката при продължителни наблюдения.

 

Характеристики:

 • Лещата на обектива за увеличение позволява плавно регулируемо увеличение
 • Оптика със свръхниска дисперсия с цялостно многослойно покритие
 • Многоелементен ъглов свалящ се окуляр
 • Близък фокус 1,5 метра
 • Напълнен с азот непромокаем корпус
 • Възможност за адаптиране към стандартен триножник 1/4"

 

Комплектът включва:

 • Зрителна тръба
 • Защитни капачки за окуляра и лещата на обектива
 • Кърпа за почистване
 • Торбичка за транспортиране и съхранение
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Levenhuk-Blaze-Compact-ED-Spotting-Scopes-User_Manual.pdf
299,95 лв.
Базова цена: 299,95 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Размер на опаковката
27,5×16,5×11 см
Тегло с опаковката
0,910 кг
Гаранция
Доживотна
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.