Зелен малък батут със защитна мрежа, 140x140x160 см, Woody CROSS

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 91554

Търсите батут за двора? Искате ново място за забавление на вашето дете? Лятото е време за скачане! С този батут ще има много приключения и забавление през лятната ваканция!

 

Всеки, който обича, може да се забавлява и да спортува. Скачането на батут преди всичко е забавно и приятно упражнение за малки и големи! Чистият въздух и изгорените калории са допълнителни предимства на този продукт. Докато активно спортувате на батута, вие подобрявате физическото състояние и белодробната си функция. Подобрявате още координацията си и изгаряте излишните мазнини, подобрявате кръвообращението си и рехабилитирате крайниците и ставите си. Развивате хармонична фигура без претоварване на ставите.

 

Батутът в градината ще насърчи както малки, така и големи към физическа активност, забавление и общуване!

 

Снабден е с мрежа за защита, в която има отвор за влизане в зоната за скачане. Отворът се закопчава с цип, така че детето да е защитено от изпадане от зоната за скачане по време на скока. Пружините на батута са защитени с яка, а прътите на стойката са покрити с гума от пяна.

 

Характеристики на батута:

- Общ диаметър: 140 см.
- Обща височина: 160 см.
- Максимална товаримост 35 кг.
- Брой крака: 6
- Брой колони: 6
- Стълбове, покрити с гума от пяна.

349,90 лв.
Базова цена: 349,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
140x140x160
Цвят
Зелен
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.