Забавна наука и експерименти за деца Johntoy - "Направи си кристали"

  • Марка: Johntoy
  • Кат. номер: 29544

Направи си сам кристал вкъщи!

 

Това, което природата прави за хиляди години, ти можеш да го направиш само за няколко дни. 

 

Комплектът съдържа всичко необходимо, за да си направите сами кристал, включително подробни инструкции с картинки. След като направите всичко необходимо, трябва да се заредите с търпение и да изчакате кристалът да се образува. Само няколко дни, а не хиляди години!

 

Комплектът насърчава любознателността на децата. Могат да потърсят допълнителна информация за кристалите и за някои от тях това може да се окаже първата малка голяма крачка да станат геолози като пораснат.

 

 

Инструкции:

1. Напълнете пластмасовата чашка с вода с температура около 80 градуса до нивото на черната линия.

2. Добавете кристалния прах и разбъркайте с дървената бъркалка, докато се разтвори напълно. Бъркайте 1 или 2 минути, но не повече.

3. Поставете капачето на чашката и оставете течността да се охлади на стайна температура - около 2-3 часа.

4. След като течността изстине, с ръкавици (!) поставете камъчето-основа в средата на чашката. Оставете чашката отворена, без да поставяте отново капачето.

5. "Порастването" на кристала отнема около 7 дни. След това, извадете кристала - отново с ръкавици! - и го оставете да изсъхне.

6,50 лв.
Базова цена: 6,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
10+
Размер на опаковката
22 х 16 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.