Забавна наука и експерименти за деца Fun Trading - "Направи си светещ в тъмното кристал"

  • Марка: Fun Trading
  • Кат. номер: F4815

Направете си сами светещ в тъмното кристал! Поставете готовия кристал за кратко под източник на светлина и след това, когато го занесете на тъмно, той ще заблести и засвети. 

 

Това, което природата прави за хиляди години, ти можеш да го направиш само за няколко дни!

 

Комплектът съдържа всичко необходимо, за да си направите сами кристал, включително и подробни инструкции с картинки. След като направите всичко, както е показано в инструкциите, трябва да се заредите с търпение и да изчакате кристалът да се образува. Само няколко дни - не хиляди години. 

 

Комплектът насърчава любознателността у децата. Те могат да потърсят допълнителна информация за кристалите и за някои от тях това може да се окаже първата малка крачка към това да станат геолози като пораснат.

8,90 лв.
Базова цена: 8,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Размер на опаковката
18 x 14.7 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.