Забавна игра Cayro - "Лимбо"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C149

Забавна игра Лимбо – какво представлява тя?

Играта е изградена от масивна дървесина, напълно безопасен материал за децата. Тя е от първокласно качество и несъмнено ще осигури часове забава за хора от всички възрасти. 

 

Поради това, че самата конструкция е достатъчно голяма, тя е идеалното допълнение към всяко дворно пространство. Разбира се, всеки би могъл да я постави и в закрито помещение. Гигантското Лимбо позволява да се използва от един или повече играчи.

 

Бъдете по детски непринудени и се отдайте на слънчеви емоции и забавления, посредством нашето уникално и неповторимо предложение. Накарайте своите деца да засияят от щастие и да танцуват на воля, усъвършенствайки значими качества, свързани с двигателните функции, координация и баланс.

 

Играта съдържа:

  • 2 изправени стойки с индикатори за височина;
  • напречна греда;
  • зарче 3 см.
89,90 лв.
Базова цена: 89,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
140 x 148 x 40 см
Материал
Метал, Дърво
Размер на опаковката
88 x 10 x 10 см
Брой играчи
2+
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.