Забавна игра Cayro - "Bed Bugs"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C341

Обичате ли забавните игри? Търсите нещо различно и необикновено? Искате за децата си най-доброто? Играта, която ще отговори на всичките Ви очаквания е Bed Bugs на испанската компания Cayro.

 

Bed Bugs е невероятно забавна игра. Тя е предназначена за 2-4 играчи на възраст над 5 години.

 

В къщата има нашествие от буболечки! Вие трябва да ги уловите с различните части на тялото си, дори ако се окажете в почти невъзможни позиции. Но, ако искате да спечелите и повече точки, ще трябва да извършите действието, което се появява на картата, без да изпускате буболечките. Ще трябва да скачате, летите, пишете, пеете, плувате и още каквo ли не, без да изпускате буболечките!

 

Играта съдържа:

  • 20 буболечки (помпончета с очички) в четири различни цвята;
  • 20 карти "Хвани буболечката";
  • 20 екшън карти с различни действия - скачане, въртене, плуване, писане, пляскане и др.;
  • 1 камбанка.

 

Всеки играч избира цвят на буболечките, с който да играе. Това означава, че всеки играч има 5 буболечки. Картите "Хвани буболечката" се разбъркват и се поставят с лицето надолу в центъра на масата. Същото се прави и с екшън картите. На всеки свой ред играчите разкриват по една карта "Хвани буболечката". Играчът, който първи успее да задържи всички свои буболечки, както е показано на картите и удари камбанката, е победител в този рунд и може да задържи картите. Но това не е всичко! Играта има още много интересни предизвикателства и изненади за малките играчи.

 

Децата ще се забавляват, но и ще подобряват зрителните си възприятия, координацията око-ръка, концентрацията и социални си умения. Осигурете на децата си много усмивки и часове забавление с тази игра!

41,90 лв.
Базова цена: 41,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Материал
Пластмаса, Метал, Картон
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.