За Toys for Life
За Toys for Life

От създателите на Educo

 

Образователните игри Toys for Life са разработени в тясно сътрудничество с екипа, който стои зад Educo - добре известна като марка, която насърчава ученето чрез игра посредством активни практични материали. Те вдъхновяват растежа и успеха на децата на възраст от 3 до 7 години.

 

Toys for Life са създадени с идеята за обучение у дома. Те са разделени в три основни области: Математика, Езикови умения и развитие на моториката.

 

Дизайнът и цветът на кутията показват дали продуктът е за развитие на Математическите умения (оранжев), Езиковите умения (син) или Моторните умения (зелен). В кутията на всяка игра е включено Ръководство за използване, в което на няколко езика е обяснено как се играе играта, като са посочени ясно обучителните цели и са представени допълнителни идеи и предложения за игра.

 

Направени с грижа

 

Образователните игри Toys for Life са разработени с мисъл за децата и околната среда. Създателите им са съсредоточени върху разработването на висококачествени и безопасни образователни продукти. Основните принципи при производството им са качество, безопасност, здравина и трайност.

 

Продуктите с марката Toys for Life отговарят на всички изисквания за безопасност на играчките и са в пълно съответствие с Европейската директива за безопасност на играчките Directive 2009/48/EC и EN71, ASTM и GB.