За TicToys
За TicToys

TicToys - да съчетаем спорта с креативната игра!

 

Продуктите на TicToys комбинират спорт с креативна игра - целта им е да помогнат на децата да се движат и да творят едновременно. Произведени са от екологични и възобновяеми материали - дърво и други иновативни биоматериали. Произведени са изцяло в Германия. Движение, креативност, природосъобразност и качество "Произведено в Германия" - това е философията на TicToys. 

 

Конструкторите Binabo на TicToys са направени от биопластмаса. В случая "пластмаса" показва характеристиките на материала (гъвкав, траен), а не химическия му състав. Конструкторът е направен от иновативен материал, произведен от дървени фибри, естествени смоли и захар. Към всеки конструктор има книжка с инструкции и идеи.

 

Другите продукти на TicToys са комплекти бумеранг и фризби. Изработени са от висококачествен и траен картон. Всеки от тях е с различни мотиви. Могат да се оцветят преди игра. Подходящи са за игра на закрито. Във всеки комплект има книжка с информация как е възникнал бумеранга/фризбито, инструкции за сгъване и за хвърляне.