За Orange Tree Toys
За Orange Tree Toys

Ярки и стимулиращи дървени играчки за малки деца 

 

Orange Tree Toys е семеен бизнес, основан в Обединеното кралство от сестрите Ануджа Уилсън и Ламани Симонс. И двете са запалени по пресъздаването на традиционния тип играчки, които помнят от собственото си детство. През последните 20 години компанията се разраства стабилно и сега разполага с утвърден, трудолюбив и креативен екип. С голямо разнообразие от продукти, Orange Tree Toys проектират и произвеждат продукти както по поръчка, така и със собствена марка, а също така и притежават лиценз за класически фаворити от детството: Peter Rabbit™, Paddington™ и Disney. 

 

Компанията Orange Tree Toys има за цел да окаже положително въздействие върху обществото и важна част от това е да намали нашето въздействие върху околната среда.

 

"Искаме да се справим с изменението на климата, като намалим нашите емисии чрез подобряване на нашата енергийна ефективност и се стремим да осигуряваме и използваме ресурсите отговорно и да подобряваме управлението на отпадъците. Това е, за да гарантираме, че няма да консумираме ресурси и материали с по-бърза скорост, отколкото се регенерират, така че бъдещите поколения също да могат да се възползват от същото разнообразие от ресурси и материали, до които нашето поколение има достъп."

 

Orange Tree Toys Ltd се стреми да поддържа най-високите етични бизнес стандарти и бизнес практики, като зачита човешките и трудовите права, като същевременно прави всичко възможно, за да насърчи и защити благосъстоянието и безопасността на служителите си. "Никога няма да пожертваме нашите ценности или цел в името на краткосрочната печалба."

 

Играчките на Orange Tree Toys са:

  • изработени от устойчиво-добита дървесина
  • изцяло без пластмаса
  • 100% рециклируема опаковка
  • проектирани във Великобритания.