За нас
За нас

Znaiko.bg e онлайн магазин за образователни играчки. Създаден е с идеята, че играта е полезна за децата, защото чрез нея те придобиват нови умения и научават нови неща за света около тях. Децата учат, докато играят - така трупат безценен опит и знания, които им позволява да се развиват.

 

В онлайн магазин Znaiko.bg ще намерите активни практически играчки, които вдъхновяват развитието при децата и стимулират развитието на различни умения през различните периоди на развитието им – фина и обща моторика, говорни и слухови умения, пространствено мислене, логическо мислене, твореско мислене и креативност. 

 

Ученето е игра!

 

Предлаганите в онлайн магазин за образователни играчки Znaiko.bg материали и играчки са внимателно селектирани, така че да отговарят на изискванията и на най-взискателните родители. Освен това подбираме асортимента си и с оглед интересите на малките Знайковци и Знайки. Всички продукти са с най-високо качество и отговарят на всички стандарти за безопасност.

 

Ние сме официален дистрибутор и вносител на образователни играчки и материали с марките Educo, Toys for Life, Jegro и Arts and Crafts, произведени от холандската компания Heutink International.

 

Освен продукти с марките Educo, Toys for Life, Jegro и Heutink Arts and Crafts, в онлайн магазин за образователни играчки www.Znaiko.bg можете да намерите и висококачествени продукти на редица други производители и марки, като водещия американски производител на оптични устройства и инструменти Levenhuk, дървени образователни играчки Lucy&Leo, Pino, Jouéco, TicToys, Woody, Lelin, Andreu Toys, Tini Toys, както и кинетичен пясък Relevant Play, настолни игри Bright Toys и Cayro, дървени 3D пъзели Wood Trick, продукти с марките JohnToy, Luco, Galt, Sense, Folia, Nebulous Stars, Pixelhobby.

 

 

Повече за производителите и предлаганите от нас марки можете да видите тук:

 

       Educo logo  Jegro logo  

 

Levenhuk logo   Pino logo    Lucy and Leo logo     Joueco logo     Kinetic sand logo   

 

Bright toys logo    TicToys logo    Woody logo  Lelin logo   Andreu Toys Logo