За Levenhuk
За Levenhuk

Levenhuk

 

Levenhuk е водещ американски производител на оптични устройства и инструменти, като микроскопи, телескопи, бинокли, монокли, зрителни тръби и принадлежности. Особено внимание компанията обръща на производството на оптика за деца с търговската марка Levenhuk LabZZ, включително атрактивни и лесни за използване телескопи, микроскопи, бинокли и научни комплекти. Седалището на компанията е в Съединените щати (Тампа) с тринайсет търговски и дистрибуторски филиала в Съединените щати, Канада, Европа и Азия и производствени предприятия в Китай.

 

Още от самото начало през 2002 г. Levenhuk насочват усилията си към пазари извън САЩ, които не са добре обслужвани, по-конкретно в Канада и Централна и Източна Европа. Основната цел на Levenhuk е да популяризират висококачествената оптика в тези региони поради недостатъчното предлагане и високата цена на повечето продукти, налични на пазара по това време. Levenhuk се възползва от възможността да навлезе в пазарната ниша с изцяло ново продуктово портфолио, като си поставя за цел да направи оптиката достъпна за всеки клиент. Успехът, изграден върху тази стъпка, позволява на компанията да стане уважаван лидер на пазара на оптика с най-голям пазарен дял в Централна и Източна Европа.

 

В момента Levenhuk има пряко присъствие и широка дистрибуторска мрежа в САЩ, Канада, Индия, Югоизточна Азия и Европа (Грузия, Германия, Гърция, Дания, Исландия, Испания, Италия, Латвия, Нидерландия, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Финландия, Франция, Чешката република, Швеция и Обединеното кралство). Бъдещите планове за растеж и разширяване на компанията включват откриване на регионални клонове и изграждане на дистрибуторска мрежа в Южна Америка и по-нататъшно развитие в Европа.

 

Продуктите с марка Levenhuk

 

От самото начало компанията се отнася към дизайна на продукти с усърдие и творчество. Levenhuk проектират и произвеждат микроскопи, телескопи и бинокли, включително и висококачествена дизайнерска серия телескопи и микроскопи. Levenhuk също така предлага готови за употреба предметни стъкла за микроскоп, звездни карти, принадлежности за почистване на оптика и образователни материали за естествени науки.

 

Всички продукти на Levenhuk, с изключение на принадлежностите, имат доживотна гаранция.

 

Оптика за деца и юноши Levenhuk LabZZ

 

Levenhuk LabZZ е серия съвременно оптично оборудване, създадено специално за деца и юноши. Инструментите LabZZ са необикновени и ярки модерни телескопи, микроскопи, бинокли, научни комплекти и оптични принадлежности. Всички продукти LabZZ са много лесни и безопасни за употреба, но дават на децата големи възможности за изследване и идват с голям брой допълнителни принадлежности. Устройствата LabZZ са опаковани в цветни и привлекателни подаръчни кутии.