За Lelin
За Lelin

Lelin toys предлагат пълна гама качествени дървени играчки, които са изключително популярни сред децата. Марката е създадена през 2004 г. в Нингбо, Китай.

 

Lelin се основава на мисълта, че възпроизвеждането е откриване, a откриването е учене.

 

Дървените играчки на Lelin са образователни, красиви и стимулират фантазията и любопитството на децата. Красивите дизайни имат висока стойност на игра и са голяма атракция за децата.

 

Продуктите са изработени с голяма прецизност и точност до най-малките детайли. Техният силен дизайнерски екип създава концептуални играчки, за да отговори на непрекъснатите изисквания на своите клиенти в световен мащаб. С разработването и производството на дизайна, качеството и безопасността са основните условия. Всеки продукт се тества в акредитирана лаборатория и има протокол от изпитване.

 

Играчките отговарят на всички международни стандарти за безопасност и са изработени от възобновяеми източници. Покрити са с нетоксични бои и лакове.

 

Продуктите с марката Lelin се продават на много пазари в Западна Европа, Нова Зеландия и Австралия - Lelin доставят огромно разнообразие от качествени дървени играчки в международен мащаб.