За FlexiQ
За FlexiQ

Изключително забавни образователни игри

 

Дали сте играч, който мисли бързо, тактически гений или пък най-много обичате да се закачате с опонентите си? FlexiQ разработват забавни игри за всеки тип играч и за всяка възраст.

 

Всяка игра FlexiQ съдържа интересен обрат!

 

Във всяка игра FlexiQ има ясен “обрат”, който принуждава играчите да се адаптират към нови обстоятелства. По този начин играчите развиват уменията си за приспособяване и гъвкавостта си, докато играят!

 

Приспособимостта е незаменимо качество в съвременния живот

 

Приспособимост? Това е способността спонтанно да реструктурираме знанията си, да се адаптираме и да реагираме ефективно на променящите се ситуации. Развивайки умения с помощта на игрите FlexiQ, помагате на децата и на себе си да достигнете пълния си потенциал в непрекъснато променящия се свят. Да се подготвите за следващия избор, който ви предстои да направите. За следващата си крачка. За бъдещето си!

 

Качества и умения, които развиват игрите FlexiQ

  • Концентрация и пренасочване на вниманието

  • Създаване на връзки

  • Смяна на гледната точка

  • Анализиране на различни възможности и варианти

  • Работна памет

  • Способност за разрешаване на проблеми

 

 

Открийте 7-те уникални характеристики на игрите FlexiQ

 

В допълнение към качествата, които развиват игрите FlexiQ, във всяка тяхна игра ще откриете едни и същи характеристики - качества, които ги правят оригинални и най-вече много забавни!

 

1. На първо място - Забавление!

 

Първият приоритет на игрите FlexiQ винаги е удоволствието от играта! Както казват самите създатели на марката, те са "алергични" към сухите и скучни образователни игри. Колекцията им е пристрастяващо забавна, изненадващо проста и 100% оригинална.

 

2. Оригинална механика на игрите

 

Игра FlexiQ без неочакван обрат? Няма такава! В речника на създателите им не съществуват думите "скучен" и "нормален". НЕ! Игрите им са разработени за съвременните играчи, със забавни обрати, които ще ви предизвикват отново и отново!

 

3. Лесни и интуитивни правила

 

Забравете за безкрайните упътвания и правила, които можете да разберете само след като завършите висше образование по настолни игри! Игрите FlexiQ са ясни и можете да разберете правилата им за няколко минути.

 

4. Кратка продължителност на играта

 

Кратки, сладки и забавни от началото до края! По този начин създателите на FlexiQ вкарват доза спонтанност в игрите - можете да изиграете една игра FlexiQ винаги, когато ви се прииска.

 

5. Факторът "късмет" е сведен до минимум

 

За да победите в която и да е от игрите на FlexiQ, се нуждаете на първо място от ума си и от способността си да мислите бързо и гъвкаво и да се адаптирате към забавните обрати.

 

6. Привлекателен дизайн

 

Защото е важно игрите да са радост и за окото! Кутиите и дизайнът на игрите FlexiQ са с атрактивен дизайн, с разпознаваеми цветове и отличителните им шестоъгълни карти.

 

7. Възможност да ги играете отново и отново

 

ВНИМАНИЕ! Игрите FlexiQ са с висок риск от "пристрастяване"! Здравословно пристрастяване - такова, което само развива мозъка и когнитивната ви гъвкавост.