За Andreu Toys
За Andreu Toys

Andreu Toys - приятелски образователни играчки за деца и качествени здрави играчки

 

Компанията ANDREU Toys е основана през 1973. Тя е много добре установена компания, която на практика присъства на 100% от испанския пазар. Следвайки стратегията си за равномерен растеж и консолидация, търговската й дейност й позволява да присъства в над 30 държави.

 

Визия за интегрирана философия

 

Andreu Toys силно вярват в поддържането на най-високо качество през целия творчески процес при създаването на играчки и игри заедно с педагози и докато детето получи пълно удовлетворение и удоволствие. За тях е ключово да предоставят базови образователни играчки и игри, които са безопасни, и да насърчават способността за игра и споделяне с други деца и/или възрастни, развивайки социалните и емоционални аспекти. Основната им цел е да осигуряват добра и здравословна игра, която помага на децата да се справят с предизвикателствата на бъдещето.

 

В световен мащаб стандартите за безопасност при играчките непрекъснато се променят, така че да гарантират, че всички играчки на пазара са възможно най-безопасни. Това е главната философия на ANDREU Toys, така че те винаги се радват при приемането на нови стандарти и регулации за безопасност. Несъмнено безопасността на играчките им е най-силният продажбен аргумент. Те просто искат да бъдат най-добрите в създаването на стойност за клиентите и каналите си за продажба.

 

Всички продукти отговарят на Европейските регулации за безопасност като EN71

 

Andreu Toys са загрижени за използването на екологични суровини и поради това, освен всичко останало, те произвеждат образователни играчки от каучукова дървесина. При добива на каучукова дървесина няма обезлесяване, тъй като отсечените дървета се презасаждат с нови. Каучуковата дървесина е екологична, устойчива, висококачествена дървесина. А картонът и хартията, използвани за опаковане на играчките са рециклируеми, което допълнително намалява загубите.

 

Игрите и играчките на Andreu Toys

 

В своите практики ANDREU Toys имат дизайнерски характеристики и стандарти за качество, които ги правят изключителни на техния пазар. Опитът, който имат, с повече от 45 години в производството на играчки, гарантира задълбочено разбиране на нуждите и очакванията на потребителите. Актуалният и внимателен дизайн не позволява с времето продуктите да се превърнат в нещо остаряло, а в нещо с много високо качество и прецизност.

 

Играчките с марка Andreu Toys са разработени за споделяне на най-хубавите моменти със семейството и подпомагане на малките деца в техния процес на научаване и експериментиране. С помощта на лабораторните си тестове имат безспорна предпоставка да бъдат фасилитатори на обучението чрез игра.