Wood Trick Дървен конструктор Woodik Snail

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 000W3

3D пъзелите с марката Wood Trick не са просто обикновени детски играчки. Те притежават колекционерска стойност и тяхната красота и качество може да бъдат оценени от всеки един ценител или любител. Изработени са изцяло от екологично чисти дървени материали, като не са използвани лепила, лакове или бои. Сглобяването също се осъществява без използване на лепило или друг вид помощни средства, а само отделните части се свързват една с друга. Представляват чудесен подарък за всеки един човек и прекрасно и много увлекателно занимание за цялото семейство. Те ще бъдат страхотна декорация във вашия дом.

 

Конструкторът Woodik Snail се състои от 15 части, които сглобявате сравнително лесно за около 1 час. Притежава механизъм и подвижни части.

 

 

7,60 лв.
Базова цена: 7,60 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
5,8 х 5,8 х 1,2 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
11 х 14,5 х 0,6 см
Брой части
15
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.