Wood Trick Дървен конструктор Tractor

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00023

Wood Trick Дървен конструктор Tractor е един наистина повече от удивителен трактор, който досущ прилича на истински. Той е изработен изцяло от екологично чисти материали и не са използвани лепила, лакове или бои. Притежава механизъм, чрез който се задвижва.

 

Наблюдавайте как този невероятен Tractor се движи сам, след като го сглобите. Той ще е чудесна част от декора на вашия дом или играчка в ръцете на вашето дете. На този подарък ще се заредва абсолютно всеки човек, без значение от възрастта или пола. Сглобяването на тези страхотни 3D пъзели е едно изключително приятно и увлекателно занимание за всеки човек или за цялото семейство. 

 

Ниво на трудност за сглобяване: високо.

Време за сглобяване: 6-8 часа.

127,20 лв.
Базова цена: 127,20 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
29,5 х 16 х 18,5 см
Материал
Дърво
Тегло
1,55 кг
Брой части
401
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.