Wood Trick Дървен конструктор Safari Car

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00024-1-3-1

Wood Trick Дървен конструктор Safari Car е един невероятен подарък за всяко дете или пораснал човек, особено ако той е ценител или колекционер на подобен тип продукти.

 

За изработката на този страхотен дървен конструктор Safari Car е използван само дървен материал от изключително високо качество. Няма изкуствени материали като бои, лакове или лепило. Сглобяването също се случва без помощта на лепила.

 

Този конструктор е изклюително изпипан, дори в най-дребния детайл. Това е едно прекрасно и много увлекателно и приятно занимание за цялото семейство. Страхотна част от интериора на дома ви - може да се постави като декорация на секцията. Или да се превърне в незаменима част от колекцията на всеки истински ценител. Предният и заден капак се отварят, както и двете врати.

 

Елементи в комплекта: 126 броя

Сглобява се за около 1 час

Сглобява се без лепило

Инструкции за употреба включени в комплекта.

42,70 лв.
Базова цена: 42,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
13,4 х 6 х 7,3 см
Материал
Дърво
Тегло
0,200 кг
Размер на опаковката
18,5 х 18, 5 х 3 см
Брой части
126
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.