Wood Trick Дървен конструктор Quad Bike

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00006

Конструкторите с реномираната марка Wood Trick са нещо повече от обикновена детска играчка. Те са нещо ново, нещо различно. Притежават колекционерска стойност, която може да бъде оценена от всеки един истински ценител на подобен тип продукти. Изработени са изцяло от екологично чисти и нетоксични материали - без да се използват изкуствени бои, лакове или лепила. Сглобяването също става без лепило.

 

Те са изключително реалистични и съвършено изпипани дори в най-дребния си детайл. Това е един прекрасен подарък и чудесно занимание за цялото семейство. Конструкторът от дърво Quad Bike може да се превърне в чудесна декорация на вашия дом и да се постави на секцията. А в ръцете на едно дете ще е истински забавна и увлекателна играчка. Задвижва се посредством механизъм и има отварящи се части, което го прави още по-интригуващ и интересен за всяко дете, а и възрастен.

 

Елементи в комплекта: 165 броя

Сглобява се, без да се използва лепило

Необходимо време за сглобяване: около 2 часа

Комплектът включва инструкции за по-лесно и правилно сглобяване.

68,10 лв.
Базова цена: 68,10 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
18 х 10 х 9,5 см
Материал
Дърво
Тегло
0,724 кг
Размер на опаковката
37 х 18,5 х 3,5 см
Брой части
165
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.