Wood Trick Дървен конструктор Pendulum Clock

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00031

Насладете на изяществото, с което украинската марка Wood Trick изработва своите продукти. Те не са просто обикновени детски играчки, а се превръщат в истинска страст за абсолютно всеки колекционер, ценител или просто любител на красивите предмети.

 

3D пъзелите на Wood Trick притежават механизъм за задвижване, благодарение на който се превръщат в истински и вие може да наблюдавате как се задвижват и работят. За тяхната изработка не се използват никакви изкуствени материали като бои, лакове и лепила, а само и единствено екологично чисти материали.

 

Те ще станат незаменима красива декорация във вашия дом, а в ръцете на едно дете ще са най-забавната и любима играчка. Подарете чудесния Pendulum Clock на ваш близък приятел или семейство и вижте как ще ги изненадате и те истински ще се зарадват!

 

Ниво на трудност за сглобяване: високо.

Време за сглобяване: около 6-8 часа.

195,80 лв.
Базова цена: 195,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
107 х 21,5 х 30 см
Материал
Дърво
Тегло
2,100 кг
Брой части
251
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.