Wood Trick Дървен конструктор Observation Wheel

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00002

Конструкторите с марката Wood Trick не са просто обикновени детски играчки. Те са предназначени за всички хора над 14 години и притеажавт колекционерска стойност, която може да оцени всеки един истински колекционер и ценител на красивото и качествено.

 

Техните пресъздадени макетни варианти от дърво са изпипани дори в най-малкия детайл и приличат досущ на своя оригинал. Освен това имат и механизъм, благодарение на който се задвижват точно като истински.

 

Този страхотен дървен конструктор Observation Wheel има 219 части се сглобява за около 3 часа. Това е един чудесен подарък за абсолютно всеки човек. Прекрасно и много увлекателно занимание за цялото семейство, което ще ви сплоти и направи много щастливи. Притежава механизъм за задвижване и има отварящи се и подвижни части. Има колекционерска стойност. Може да поставите готовия 3D Пъзел на секцията като декорация. Може и да съберете цяла колекция от тези удивителни 3D пъзели на Wood Trick.

 

73,10 лв.
Базова цена: 73,10 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
29 х 26 х 16,4 см
Материал
Дърво
Тегло
0,8660 кг
Размер на опаковката
37 х 18,5 х 3,4 см
Брой части
219
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.