Wood Trick Дървен конструктор Motorcycle DMS

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 36

3D пъзелите с марката Wood Trick не са просто обикновени играчки. Те са предназначени за хора над 14 години и притежават колекционерска стойност, която всеки един истински ценител на красивото и качественото може да оцени. Изработени са изцяло от екологично чист дървен материал и за изработката им не са използвани бои, лакове или лепила. За сглобяването на конструкторите също не се използва лепило.

 

Дървеният конструктор MotorCycle DMS има 203 части и се сглобява приблизително за около 3-4 часа. Това е един наистина чудесен подарък за всеки човек. Много приятно и увлекателно занимание за цялото семейство. Конструкторът има механизъм за задвижване, а също така и подвижни и отварящи се части. Можете да поставите сглобения мотоциклет на секцията като украса и да съберете цяла колекция конструктори Wood Trick.

77,80 лв.
Базова цена: 77,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
25,5 х 12 х 9,3 см
Материал
Дърво
Тегло
0,700 кг
Размер на опаковката
37 х 18,5 х 3,5 см
Брой части
203
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.