Wood Trick Дървен конструктор Locomotive R17

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00024

Wood Trick Дървен конструктор Locomotive R17 ще бъде още една невероятна част от вашата страхотна колекция от дървените 3D пъзели с марката Wood Trick. Тези пъзели с механизъм не са обикновени детски играчки, а невероятна страст за всеки един истински колекционер или любител на подобен тип продукти.

 

Сглобеният Locomotive R17 ще е прекрасна декорация във вашия дом. А най-интригуващото е, че той притежава механизъм, благодарение на който Locomotive R17 наистина се движи по релсите и тегли своя вагон. За изработката му не са използвани изкуствени материали, а само и единствено екологично чисти материали. Този 3D пъзел е чудесен подарък за всеки един човек, независимо от възрастта или пола.

 

Ниво на трудност за сглобяване: високо.

Време за сглобяване: 7-8 часа.

137,00 лв.
Базова цена: 137,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
87 х 13 х 18 см
Материал
Дърво
Тегло
3,600 кг
Брой части
405
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.