Wood Trick Дървен конструктор Hand

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00008

3D пъзелите на украинската марка Wood Trick не са просто детски играчки, макар че могат да се превърнат в най-забавната играчка, докато са в ръцете на едно дете. Те притежават колекционерска стойност. Направени са с много желание и са изключително автентични и разнообразни. Те са чудесен подарък за абсолютно всеки човек, без значение от пол и възраст.

 

Всичките пъзели на Wood Trick притежават механизъм, чрез който се задвижват. Това ги прави още по-очарователни и привлекателни. Всеки ще бъде безкрайно изненадан и радостен от един подобен подарък.

 

На вашето внимание представяме Wood Trick дървен конструктор Hand. Тази ръка е направена от екологично чист дървен материал. Не са използвани бои, лакове или лепила. Сглобяването също става без лепило, нещо което е характерно за абсолютно всеки модел с марката Wood Trick. Тази дървена ръка също има механизъм. Можете да я поставите на вашата собствена ръка и посредством специалния механизъм да задвижвате всеки отделен пръст на изкуствената ръка, а той ще отговаря на движението на вашите собствени пръсти. Можете да се опитате дори да хващате различни неща с нея! Това е един истински очарователен и много интригуващ подарък за всеки човек. Съберете цялата колекция от продукти с марката Wood Trick.

 

 

Ниво на трудност: средно

Време за сглобяване: около 3-4 часа

 

107,10 лв.
Базова цена: 107,10 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
52 х 11,5 х 27 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
37 х 18,5 х 3,5 см
Брой части
220
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.