Wood Trick Дървен конструктор Gun M1

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00010

Конструкторите от реномираната украинска марка Wood Trick не са просто детска играчка. Те са подходящи за всички хора над 14-годишна възраст. Имат колекционерска стойност и могат да бъдат оценени от всеки истински колекционер на подобен тип продукти. Те са изработени от дървен материал от изключително високо качество. За тяхната изработка не са използвани изкуствени и токсични материали като бои, лакове или лепила и са изцяло екологично чисти и нетоксични.

 

Този страхотен пистолет с мишени ще заинтригува абсолютно всеки човек, почитател на подобен тип продукти. Той ще се превърне в чудесна декорация на интериора у дома и допълнение към колекцията от дървени конструктори. Един много интересен продукт за цялото семейство.

 

Елементи в комплекта: 65 броя

Сглобява се за около 30 минути

Работи чрез механизъм

Има инструкции в комплекта.

42,70 лв.
Базова цена: 42,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
18 х 12,5 х 11,5 см
Материал
Дърво
Тегло
0,587 кг
Размер на опаковката
37 х 18,5 х 3,5 см
Брой части
65
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.