Wood Trick Дървен конструктор Crane

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00005

Конструкторите на реномираната марка Wood Trick не са просто обикновени детски играчки. Те са предназначени за хора над 14 години и притежават колекционерска стойност, която може да оцени един истински ценител или колекционер. Произведени са в Украйна от екологично чисти дървени материали с изключително високо качество. Не са използвани бои, лепила или лакове.

 

За сглабянето на този 3D пъзел също не са необходими бои или други помощни материали. Сглобяването на дървения конструктор Crane отнема около 3-4 часа, като той съдържа 237 различни елемента. Притежава механизъм за задвижване, както и отварящи се и подвижни части.

 

Това е един чудесен подарък за абсолютно всеки човек. Приятно и много весело занимание за цялото семейство, а след това сглобеният конструктор може да се постави на секцията като украса и да се събере цялата колекция с различните Дървени конструктори на Wood Trick.

 

105,10 лв.
Базова цена: 105,10 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
29,6 х 56,5 х 44,5 см
Материал
Дърво
Тегло
1,217 кг
Размер на опаковката
37 х 18,5 х 5 см
Брой части
237
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.