Wood Trick Дървен конструктор Chameleon

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00044-1-1-1-1-1-1-1-1

Wood Trick Дървен конструктор Chameleon е един наистина страхотен и очарователен подарък за абсолютно всеки човек. Независимо от пола или възрастта, този цветен пъзел от дърво Chameleon ще бъде прекрасна изненада. Той е повече от детска играчка. Да, ако попадне в ръцете на едно дете, ще бъде едно огромно забавление и радост. Но пъзелът притежава и колекционерска стойност, коята го прави прекрасен вариант за подарък на всеки възрастен човек. Един прекрасен сувенир, забавна играчка или чудесна украса, която да поставите на вашата секция у дома. Съдържа 143 прекрасно и пъстро отцветени части, като отделните части представляват различни животни, които, щом се сглобят, се формира хамелеон

 

Всички пъзели с марката Wood Trick са произведени изцяло от екологично чист дървен материал. За изработката им не са използвани бои, лакове или лепила. Сглобяването им също се осъществява без лепило, а само като се свързват отделните части на пъзела една към друга. Полученият резултат е повече от страхотен и огромна радост и занимание за цялото семейство. Съберете цяла колекция от страхотните дървени пъзели от украинската марка Wood Trick.

 

 

107,10 лв.
Базова цена: 107,10 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
33,8 х 29,5 х 0,4 см
Материал
Дърво
Тегло
0,720 кг
Размер на опаковката
25,6 х 18,7 х 5,3 см
Брой части
143
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.