Wood Trick Дървен конструктор Carousel

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00011

Дървените конструктори с марката Wood Trick не са просто обикновени детски играчки. Те притеажават колекционерска стойност, която може да оцени всеки един истински колекционер и ценител на красивото и качественото. Те са съвършени във всеки един детайл и досущ приличат на своите оригинали! Имат механизъм за задвижване, което ги прави по-интересни и атрактивни, тъй като работят точно както работят истинските. Изработени са от екологично чисти дървени материали, при което не са използвани изкуствени бои, лакове или лепила. Сглобяването също се осъществява без лепило, а просто като се свържат отделните части една с друга.

 

Страхотният 3D пъзел Carousel има 179 части, средно ниво на трудност и се сглобява за около 3 часа. Това е един страхотен подарък за всеки един човек и прекрасна декорация към всеки един дом. Можете да го поставите на секцията и да се наслаждавате на съвършената изработка. Направете си колекция от различните конструктори на Wood Trick.

 

87,50 лв.
Базова цена: 87,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
28,5 х 22 х 22 см
Материал
Дърво
Тегло
1 кг
Размер на опаковката
37 х 18,5 х 3,5 см
Брой части
179
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.