Wood Trick 3D Пъзел Bright Parrot

  • Марка: Wood Trick
  • Кат. номер: 00051

3D пъзелът "Bright Parrot" на Wood Trick е един повече от уникален пъзел, който ще донесе радост и часове приятно занимание за цялото семейство. Трябва да го сглобите собственоръчно, като напаснете отделните части една към друга и ще се получи този забележителен и цветен "Bright Parrot".

 

Отделните части, от които е съставен пъзелът, също имат различни форми на хора и животни, което го прави още по-атрактивен, а неговото сглобяване - още по-интригуващо! Когато завършите неговото сглобяване, пъзелът ще стане прекрасна и много красива част от общия декор на Вашия дом.

 

Пъзелът се подрежда и сглобява без лепила и бои. Направен е от 100% екологично чисти материали.

97,80 лв.
Базова цена: 97,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
14+
Размер
35,4 х 19,8 х 0,4 см
Материал
Дърво
Тегло
0,670 кг
Размер на опаковката
25 х 18,4 х 5,3 см
Брой части
153
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.