Влакче с релси Woody - "Макси", 120 части

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90902

Комплект дървено влакче с релси и аксесоари, с което могат да се сглобят различни влакови трасета, около тях да се разполагат сгради, дървета, да се придвижват малките дървени автомобилчета и автобуси, както и двете фигурки на човечета.

 

Kомплекта включва 120 части: 2 влакови композиции от локомотив и два вагона, части за релсов път, мост, жп прелез, 3 коли, допълнителни аксесоари. Локомотивчетата се задвижват механично, вагончетата се захващат едно за друго посредством магнити. Около влаковите релси детето може да подреди подвижните дървени елементи от комплекта – дървета, храсти, къщи, пътни знаци, човешки фигури. На релсовия път има два забележителни участъка – железопътен мост с перила и дървен прелез с механично спускащи се бариери.

 

Качествената изработка на комплекта, екологичните материали и уникалния дизайн на играчката забавляват децата и развиват техните пространствени възприятия и фантазия.

 

Комплектът се предлага в практична кутия, в която детето може да прибира своя дървен град всеки път, когато реши, че му трябва пространството.

 

Играчката отговаря на всички европейски изисквания за безопасност и екологичност. Комплeктът е съвмeстим с всички влакчeта и рeлси на Wооdylаnd, Brio и Ikea.

179,00 лв.
Базова цена: 179,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
48 x 30 х 12 cм
Материал
Дърво, Пластмаса, Магнити
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.