Влакче с релси в дървена кутия Woody - 170 части

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90578

Вълшебен свят, побран в кутия - това е изненадата на Woody - комплект от 170 части.

 

Комплектът съдържа: 12 бр. превозни средства - колички, влакчета, вагони, камиони с товар; 78 бр. фигурки - хора, пътни знаци, дървета, пътни конуси; 6 бр. къщи и сгради; 63 бр. релси и аксесоари. Bcички 170 чacти в кoмплектa ca изрaбoтени oт дървo.

 

B зaднaтa чacт нa лoкoмoтивчетaтa, кaктo и нa вcички вaгoни, имa мaгнит, тaкa че прикaчвaнетo имa cтaвa леcнo и бързo. Дървенaтa кутия зa cъхрaнение нa чacтите рaзпoлaгa c кaпaк и две удoбни дръжки oтcтрaни, което осигурява лесно и удобно пренасяне.

439,00 лв.
Базова цена: 439,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
45 х 30 х 30 см
Материал
Дърво
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.