Цветна магнитна игра Гъсеници, Lucy&Leo

  • Марка: Lucy&Leo
  • Кат. номер: LL261

Това е една страхотна и различна игра, която е не само забавна, но и развива фината моторика, логическото мислене, креативността, способността на децата да категоризират по цвят и форма.

 

Детето трябва да постави гъсениците в съответните дупки на шаблона в зависимост от цвета им. В по-лесния вариант на играта, детето трябва след това да "излови" гъсениците с магнитната пръчица.

 

В по-сложния вариант, детето фиксира върху шаблона големи дървени листа с дупки. След това, то трябва да съобрази как да завърти листата, така че да може да извади гъсениците от дупките. 

 

Играта се състои от:

- дървена основа с дупки - размери 23х14х4.5см.

- 10 гъсеници - всяка в различен цвят.

- 3 дървени "листа" с дупки, които лесно се фиксират към дъската, и които детето може да върти.

- 7 шаблона с весели картинки, с които се определя къде трябва да се поставят гъсениците - всяка в дупката със съответния цвят.

- 1 дървена пръчица с магнит за "хващане" на гъсениците.

- 1 платнена торбичка за съхранение.

56,90 лв.
Базова цена: 56,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
25 x 15 x 9.4 см
Материал
Дърво, Пластмаса
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.