Цветна дженга със зарче Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C170

Търсите игра, с която вашето дете да развие своята сръчност и концентрация? Настолна игра, която да е интересна и забавна? Дженгата е забавна класическа игра, подходяща да прекарате време със семейството или приятелите си. Тя грабва всеки от първия момент, независимо от възрастта.

 

Играта спомага за развитието на фината моторика, координацията между ръцете и очите, разбирането за баланс и тежест, както и логическото мислене.

 

Този комплект е изработен от висококачествена дървесина. Някои блокчета са боядисани в красиви, ярки цветове, а други са в естествен дървен цвят.

 

Правилата на играта са прости:

1. Подредете кулата, като на всеки ред поставяте 3 блокчета;

2. Хвърлете зарчето;

3. Внимателно извадете блокче от долната част на кулата в зависимост от цвета, който Ви се е паднал и го поставете най-отгоре. Играйте с една ръка и внимавайте да не бутнете кулата. Който я събори - губи!

 

За да спечелите играта, са ви необходими логика, наблюдателност и сръчност.

 

Комплектът включва:

- 54 цветни блокчета с размер 63 х 12 х 21 мм,

- едно зарче.

22,90 лв. 19,46 лв.
Базова цена: 19,46 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
63 х 12 х 21 мм
Материал
Дърво
Размер на опаковката
7 х 24 х 7 см
Брой части
54
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.