Цветна дженга с дървени блокчета Magni

  • Марка: Magni
  • Кат. номер: 3242

„Дженга“ е забавление както за пръстите, така и за мозъка. Подреждането на дървените плочки, така че да бъде постигнато равновесие, подпомага концентрацията, работата в екип, целенасочеността, способността за съсредоточаване и стратегическо планиране.

 

Това е стратегическа социална игра, която развива в децата състезателен дух и търпение, като същевременно ги учи как да контролират емоциите си и да спазват правилата.

 

Играта съдържа 45 дървени блокчета в три цвята и 1 зарче.

 

Правила:

Целта на играта е да се подредят колкото се може повече блокчета на върха на кулата, без тя да се срути.

1. Подредете кула от дървените блокчета – по три блокчета на всеки ред, като блокчетата на всеки ред се поставят напречно на тези от предишния ред. Подравнете страните й. Първи играе участникът, който е построил кулата.

2. Играчът на ход хвърля зара, за да определи кой цвят блокче трябва да вземе и да сложи най-отгоре върху кулата. Играта може да се играе и без да се хвърля зар за определяне на цвета.

3. Блокчетата се местят и вземат само с една ръка. Докато играчът премества блокче, е позволено той/тя да смени ръката, но използването на двете ръце едновременно не е разрешено.

4. Играчите могат да избутат/преместят леко дадено блокче, за да проверят дали е „безопасно“ то да бъде взето. Всяко такова блокче обаче след това трябва да бъде върнато в първоначалното си положение, ако играчът реши да не го взема.

5. Всяко блокче, сложено най-отгоре на кулата, трябва да бъде поставено напречно на блокчетата на реда под него.

6. Ако по време на играта кулата се наклони или стане нестабилна, е позволено играчът да я закрепи с ръка. Това е разрешено, само ако играчът използва тази част на ръката си, която е между китката и лакътя.

7. Ако докато взема избраното блокче, играчът случайно премести друго блокче, е позволено тя/той да изправи другото блокче, преди да продължи с вземането на избраното блокче.

8. Не е позволено да се преместват две блокчета по едно и също време с ръка. Това е позволено, само ако се използва едно блокче за избутване на друго блокче на съседна позиция на същия ред, за да се постигне желаният баланс. След това преместване, играчът може да вземе желаното блокче и да го постави на върха на кулата.

9. По време на играта играчите не могат да променят своето място.

10. Тази игра приключва, когато стане невъзможно да се вземат и преместват блокчета на върха на кулата, без да се наруши балансът на кулата, или когато кулата се срути.

11. Победител в играта е този играч, който е поставил последното блокче на върха на кулата преди края на играта.

12. Играчът, който е предизвикал срутването на кулата, трябва да подреди блокчетата за следващата игра.

 

 

14,70 лв.
Базова цена: 14,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
4.5 x 4.5 x 15 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
5.5 x 5.5 x 17.5 см
Брой играчи
2+
Брой части
45
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.