Строим заедно

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: E523292

Играта може да се играе самостоятелно от едно дете или от двама души. Целта е двамата играчи да си сътрудничат и да изграждат структури, следвайки моделите, представени на картите-схеми или използвайки въображението си, за да създават свои собствени конструкции. Двамата играчи трябва да си дават устни инструкции, като например “Постави червеното блокче върху зеленото”.

 

Играта стимулира комуникацията, работата в екип и креативността. Тя развива уменията за общуване и обогатява речника на децата, а освен това подпомага развитието на тяхната фина моторика, координация на движенията, пространствено мислене, внимание, памет и разпознаване и класифициране на цветовете и понятията "под", "над", "пред", "зад", "между", "до". 

Допълнително може да бъде поръчана разделителна дъска за двамата играчи.

 

Съдържание:

12 пластмасови карти-схеми със задания
16 дървени блокчета в 4 различни цвята
2 дървени пешки
2 дървени дръвчета
Красива дървена кутия за лесно и удобно съхранение на частите на играта

Build_together_-_Product_Manual_1.pdf
107,00 лв.
Базова цена: 107,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
22,5x16x7,2
Материал
Дърво
Тегло с опаковката
1,200 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.