Смартфон карти за игра Master Phone Cards

  • Марка: Master Phone Cards
  • Кат. номер: MFC1

Master Phone Cards е единствената игра с предизвикателства, които изпълнявате през телефона си!

 

Как се играе?

 

Забавление за приятели и семейство

За тази игра са нужни само тесте карти и смартфони, свързани към интернет. Пре/Заредете батериите със смях, докато опознавате устройствата си по нов начин! Ще откриете неподозирани емоции, скрити в приложенията и съдържанието им. Защото има място за Емоция между Човек и Технология!

 

Да успееш за 60 секунди

Изтеглете карта от тестето. Изпълнете предизвикателството описано на нея, използвайки вградени или често ползвани безплатни приложения. Разполагате с 60 секунди. Най-бързият взема картата за себе си. Целта е първи да съберете 10 карти.

 

Кой е по-по-най…

Някои от предизвикателствата не са за време, а за креативност. Във всяка игра или при всяко теглене на карта един от играчите ще бъде Съдия. Бъдете изобретателни и изразете себе си. По това той ще определи при кого да отиде картата. Най-иновативният печели!

 

Fair Play

Не всички използваме телефоните си всяка секунда. За да бъде справедливо, с всеки, с когото играете, може да променяте правилата по желание на групата. Нека Съдията прецени как да тълкува всяко предизвикателство и сам определи с кое приложение или функция на телефона да се изпълни. Нека е лесно и забавно!

 

Победителят в играта

Рунда ще спечели този от вас, събрал пръв 10 карти. Сами определяте броя игри и продължителността им. Наградата – също. Победители могат да бъдат всички участващи, ако споделите с тях функции и приложения, които да ги улеснят в ежедневието им. Как да се ориентират по карта, да подредят снимките си, да ползват приложение за паркиране и др.

 

 

 

19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
9+
Брой играчи
2+
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.