Силиконова подложка за игра на шах Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C099

Обичате ли да играете шах? Търсите ли дъска, която да можете лесно да приберете и да носите навсякъде с Вас? Искате ли да можете да играете навсякъде?

 

Ако обичате да играете шахмат вкъщи или докато пътувате, то нашето предложение със сигурност ще Ви хареса. Силиконовата подложка на Cayro лесно се прибира и пренася.

 

A знаете ли, че играта на шах е известна в съвременния си вариант още от 14-ти век? Можете ли да си представите колко хора са играли от тогава, и колко са били очаровани? Истината е, че това е един спорт, който успява да стимулира до голяма степен умствената дейност при човека. Всеки заслужава възможността да бъде срещнат отблизо с игра, каквато е шахът. Дайте шанс на своите любими хора да попаднат в ситуация, в която сами трябва да вземат решения, да мислят задълбочено, да градят стратегии, да бъдат наблюдателни, да подобрят своята концентрация.

27,90 лв.
Базова цена: 27,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Размер
45 x 45 x 0,1 см
Материал
Силикон
Размер на опаковката
15,5 x 23 x 4 см
Брой играчи
2
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.