Шах, табла и дама 3 в 1 Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C648

Искате ли детето Ви да научи основните правила в шаха? Искате ли да го научите и да стане добър играч? Искате ли да се забавлявате, докато играете?

 

Това е комплект с едни от най-популярните настолни игри. Те са интересни и вълнуващи. С тях децата ще могат да научат полезни неща, докато играят и се забавляват.

 

Играта на шах привлича милиони хора по цял свят, за да покаже цялата магия, която носи в себе си. Тя е една от най-интересните логически игри, която вдъхновява играчите да прекарват голяма част от времето си, местейки фигурите по шахматната дъска. Ако искате един ден детето ви да владее играта до съвършенство, то нашият съвет е още от ранна детска възраст да го запознаете с правилата.

41,90 лв.
Базова цена: 41,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Размер
29 х 29 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
35 x 15 x 5,5 см
Брой играчи
2
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.