Сензорен пъзел от натурално дърво Andreu toys - "Форми"

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: 16106

Сензорният пъзел от натурално дърво Andreu toys - "Форми" е образователна играчка, с която децата ще се забавляват, докато подреждат парчетата на подходящото място върху здравата дървена основа. 

 

С този сензорен дървен пъзел с натурален цвят децата ще могат да научат различни форми и размери. Той има 12 сензорни парчета. Съставен е от 4 геометрични фигури, 4 различни гравюри и 3 размера. Подпомага сензорното развитие и класификацията на различните парчета в зависимост от техния размер, геометрична форма или релефа му. Страхотна образователна игра за развиване на тактилната категоризация.

 

Играта подпомага разитието на фината моторика, сръчността, координацията око-ръка, общите двигателни умения, а също така и ще запознае вашето дете с различните форми.

64,90 лв.
Базова цена: 64,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
30 х 22,5 х 2,5 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
32 х 23 х 4 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.