Пулове за дама Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C076

Игри като шах, табла или дама от край време са едни от най-предпочитаните, заради това, че успяват да стимулират по правилен начин мисловната дейност у човека.

Никак не е случаен фактът, че много от хората по целия свят предпочитат да прекарват свободното си време, отдадени на някоя от тези любими забавления, вместо това да си губят времето, лутайки се безцелно.

 

 

Пулове за дама – спасението на всеки привърженик на играта

Хубаво и удобно е, че аксесоарите са изключително прецизно опаковани в пластмасова кутийка, където и вие можете да ги съхранявате в бъдеще.

Така ще игнорирате изцяло опасността от това да ги загубите. При направата им биват използвани висококачествени материали и играта с тях е същинска наслада, удоволствие и забавление.

 

Комплектът съдържа:

  • 12 бели пула;
    12 черни пула.
7,90 лв.
Базова цена: 7,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Размер
ф2.7 x 0.5 мм
Материал
Пластмаса
Брой играчи
2
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.