Професиите - 6 прогресивни пъзела, 33 части, Andreu toys

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: DQ0413-3

Ако вашето дете прави своите първи опити да подрежда пъзели, то този комплект е създаден точно за него. Комплектът е на марката Andreu toys и е чудесен подарък за всички дечица, които обичат подреждането на пъзели.

 

Комплектът включва 6 прогресивни пъзела от дебел картон с илюстрации на хора с различни професии. Пъзелите са и с различен брой части, като целта е детето да започне да подрежда пъзелите с най-малък брой части и постепенно да подреди и най-големия от тях, като през това време ще научи и различните видове професии.

 

Оригиналните и красиви илюстрации ще стимулират децата да развият своята концентрация, въображение и интелектуално развитие.Пъзелите се предлагат в красива кутия, която е подходяща за подарък както за момичета, така и за момчета. Размерът на подредения пъзел е между 15 и 23 см в зависимост от броя части.

22,50 лв.
Базова цена: 22,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Размер
15 - 23 см
Материал
Картон
Тегло
0,250 кг
Размер на опаковката
20 x 15 x 4.8 см
Брой части
33
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.