Превозните средства - 6 прогресивни пъзела, 33 части, Andreu toys

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: DQ0413-4

От много време насам пъзелите са се превърнали в любимо занимание за децата у дома. Те са перфектният начин за стимулиране на логическото мислене у децата и подобряване на умения като концентрация и координация.

 

Ако и вашето дете проявява интерес към подреждането на пъзели, то този комплект е точно за него. Комплектът включва 6 прогресивни пъзела от дебел картон с илюстрации на различни превозни средства. Пъзелите са с различни изображения и различен брой части:

  • полицейска кола с 3 части;
  • таксиметрова кола с 4 части;
  • бетоновоз с 5 части;
  • линейка с 6 части;
  • верижен багер с 7 части;
  • пожарна с 8 части.


Децата ще могат да започнат да подреждат пъзелите с най-малък брой части и постепенно да подредят и най-големия от тях, като през това време ще научат различните видове превозни средства.

 

Оригиналните и красиви илюстрации на превозни средства ще стимулират малките Знайковци и Знайки да развият своята концентрация, въображение и интелектуално развитие.

 

Пъзелите се предлагат в красива кутия, която е подходяща за подарък както за момичета, така и за момчета. Размерът на подредения пъзел е между 12 и 19 см в зависимост от броя части.

22,50 лв.
Базова цена: 22,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Размер
12-19 см
Материал
Картон
Тегло
0,250 кг
Размер на опаковката
20 x 15 x 4.8 см
Брой части
33
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.