Пица! - Дървена детска фурна Jouéco, с аксесоари за приготвяне на пица и пица за рязане

  • Марка: Jouéco
  • Кат. номер: 80076

Има ли дете, което не обича пица или което не обича да готви? Или дете, което не обича да готви пица?

Изпечете си пица в тази специална пещ! Гарнирайте с бекон, лук, домати, маслини и чушки и използвайте специалната дъска, за да поставите във фурната, затворете вратичката на пещта. Когато е готова, нарежете пицата с кръглия нож за пица и купонът със семейството или приятелите може да започне!

Комплектът включва:

- дървена пещ с вратичка, която се затваря с магнит и е прозрачна, за да могат малките готвачи да следят как се пече пицата;

- пица от 4 парчета, които се закрепват едно за друго с велкро;

- продукти за гарниране на пицата; по 3 броя от всеки - общо 18 броя: резенчета домат, лук, гъби, бекон, чушки и маслини. Те също се закрепват към парчетата пица с велкро.

- кръгла дъска с дръжка за поставяне и вадене на пицата;

- кръгъл нож за пица.

Като истинските готвачи на пица, децата разполагат със специално място отгоре върху пещта, където да подготвят продуктите си - всеки продукт може да бъде "нарязан" и подреден в своята кутийка, за да бъде сготвена бързо и лесно пицата.

85,00 лв.
Базова цена: 85,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
28x16.5x12 см
Материал
Дърво
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.