Писане в пясък

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: 3021410

Един от начините за въвеждане на детето в света на писането, използвани в Монтесори обучението е писането в пясък. Тази мултисензорна "игра" стимулира фината моторика и помага на детето да се научи да пише.

 

Детето може да създава форми и да изписва букви и цифри с показалеца си или с помощта на приложените дървени писалки. След това с лекота може да изравни пясъка с помощта на приложената бърсалка и да продължи нататък!

 

Височините на стените на кутията са такива, че от една страна вероятността от разсипване на пясъка извън кутията е сведена до минимум, а от друга - ръба на предната стена не пречи на малката детска ръчичка свободно да изписва букви, цифри, форми и каквото пожелае!

 

Съдържание:

3 дървени писалки

1 бърсалка

1 дървена кутия

Пясък (0,800-1кг.)

 

Идейка от Знайко: Вместо пясък може да използвате царевичен или пшеничен грис, сол, захар или пък овесени трици.

Sand_Writing_-_Product_Manual.pdf
87,00 лв.
Базова цена: 87,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
42 x 25 x 6 см
Материал
Дърво
Тегло
2,200 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.