Отказ и връщане на продукти

Отказ и връщане на продукти

 

Съгласно чл. 50 от Закона за защита на потребителите и чл. 16 от Общите условия за използване на сайта и електронен магазин Znaiko.bg, вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор и от покупката си (изцяло или частично) в срок от 14 дни, считано от датата на приемане на стоката.

 

Моля, обърнете внимание, че за да бъде върнат, продуктът трябва да отговаря на следните изисквания:

  • Да не е използван, да е в добър търговски вид, с оригинална опаковка и с оригинални етикети;
  • Към него да са приложени оригиналните документи, издадени от Нигани ООД, включително касов бон и фактура (ако е била издадена такава).
  • Да е пакетиран в плик на съответната куриерска компания или друга здрава опаковка, върху която да бъдат залепени документите за връщане (товарителница).
  • Върху оригиналната му опаковка, независимо дали е кутия или плик, не трябва да бъдат залепяни никакви материали, тиксо, товарителници и други, които да нарушават целостта и търговския вид на оригиналната опаковка.

 

Връщането на продукт или продукти, закупени от Znaiko.bg е за ваша сметка, а ние ще ви възстановим цялата сума, включваща цената на продукта или продуктите и доставката й до вас, ако тя е от стандартно предлаганите на сайта ни.

 

За да върнете продукт, закупен от сайта ни, моля, използвайте единния формуляр за отказ от договора, който можете да намерите тук.

 

След като го попълните, следва да го изпратите на info@znaiko.bg. След това, моля, изпратете продукта или продуктите, от които се отказвате на следния адрес: гр. София, ж.к. Младост 2, бл.224, вх. 2 (на гърба на блока), за Нигани ООД, тел. 0877 68 86 84.

 

Сумите ще ви бъдат възстановени по предпочитания от вас начин не по-късно от 14 дни от датата, на която продукта или продуктите са получени на посочения по-горе адрес.

 

Пълната информация за упражняване на правото на отказ е достъпна на сайта ни тук.