Обучителен аналогово-цифров часовник Jegro

  • Марка: Jegro
  • Кат. номер: E522906

Този часовник помага на децата да се научат да познават класическия аналогов часовник. Предназначен е за индивидуално ползване, но може да бъде ползван и от двама души като игра.

 

Детето трябва да постави стрелките на аналоговия часовник в определена позиция и след това да избере правилните табелки на цифровия часовник. При варианта с двама души единият поставя стрелките в определена позиция, а другият трябва да постави правилните табелки или обратно - единият поставя табелките на определен час и минути, а другият трябва да нагласи стрелките на часовника в правилната позиция. 

 

Съдържание:
Пластмасов часовник с ширина 23см

22,00 лв. 18,70 лв.
Базова цена: 18,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
8+
Размер
23 см
Материал
Пластмаса
Тегло
0.160 кг
Тегло с опаковката
0.190 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.