Образователни карти и забавна семейна игра за финансова грамотност Monety

  • Марка: Monety
  • Кат. номер: MON001

Образователната семейна игра Monety е страхотен и забавен начин да въведете детето в света на парите. Картите в комплекта включват различни финансови понятия, а един "късметлия" ще изтегли картата Фалит.

 

С помощта на интересни карти малчуганът ще развие полезни за ежедневието навици. Картите включват понятия като джобни пари, бюджет, доход, спестявам, дарявам, с които да започнете семейна дискусия за значението им. Играта цели децата да се замислят върху консуматорското поведение, ограничеността на ресурсите, отговорността към разходването им, създаването на полза и стойност за семейството, обществото, околната среда.

 

Образователните карти и семейната игра имат възпитателен характер, като учат децата да участват активно в задачите на домакинството.

 

Комплектът включва 2 забавни игри - Избегни фалита и Образователни флаш карти.

Monety_quick_rules.pdf
39,90 лв.
Базова цена: 39,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Тегло с опаковката
0,400 кг
Брой играчи
2, 3, 4, 5
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.