Образователна игра "Съчетай подходящите три", Toys for Life

  • Марка: Toys for Life
  • Кат. номер: 900000095

Уча се да сортирам

 

Подредете картите с изображения на подходящи групи от 3. Обяснете какво ги обединява и защо си пасват. Опишете и назовете всяка картинка с цел развитие и обогатяване на речника.

 

Дървените карти може да се ползват и за мемо игра. Подредете ги на масата, обърнати надолу. Обърнете 3 карти, така че да видите изображенията им. Опишете какво виждате. Ако трите картинки формират подходяща група, те остават за вас. Печели играчът, който събере най-много карти.

 

Друг вариант на играта е да подредите 4 карти на масата - 3, които си пасват и една излишна. Попитайте другия играч коя от тях е излишната. Нека обясни защо с цел развитие на говорните умения.

 

Съдържание

  • 36 дървени карти с изображения с размер 5 x 5 см
  • Указания за използване на играта
  • Магнитна кутия за съхранение с размер 21 x 12 x 6 см.
Match_Three-Instructions-900000095-3.pdf
45,00 лв. 40,50 лв.
Базова цена: 40,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
22 х 13 х 7 см
Материал
Дърво
Тегло
0.400 кг
Брой части
36
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.