Образователна игра "Потърси и намери", Toys for Life

  • Марка: Toys for Life
  • Кат. номер: 900000109

Уча нови думи

 

Поставете една от картите със задания в кутията за игра и се опитайте да намерите свързаните двойки, като повдигате червените капачета. Тази образователна игра развива координацията око-ръка, пространственото мислене и визуалната категоризация, а също така и тренира паметта.

 

Играта може да се играе и от двама или повече играчи. Първият играч повдига две червени капачета - картинките под тях съответстват ли си? Ако да, тогава той запазва двете капачета. Играчите се редуват така, докато свършат всички капачета. Печели играчът, който е събрал най-много капачета.

 

Като по-лесен вариант играта може да се играе и по обратния начин - започнете играта с всички капачета свалени от кутията. Редувайки се, поставяйте капачета на свързаните двойки, като обяснявате защо смятате, че са свързани. Играта продължава, докато всички капачета бъдат поставени на кутията за игра.

 

Съдържание

  • Дървена кутия с размер 20.5 x 16 см
  • 12 червени дървени капачета с дръжки
  • 4 картонени карти със задания с общо 8 задания
  • Указания за използване на играта
  • Магнитна кутия за съхранение с размер 23 x 21 x 6 см.
Search_and_Find-Instructions-900000109-3.pdf
74,00 лв. 62,90 лв.
Базова цена: 62,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
24 х 22 х 7 см
Материал
Дърво, Картон
Тегло
0.850 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.