Образователна игра "Построй пътя", Toys for Life

  • Марка: Toys for Life
  • Кат. номер: 900000162

Уча се да сравнявам и измервам дължини

 

"Постройте" пътечките, като поставяте блокчета с различни дължини в улеите на работната дъска. Упражнявайте се да напасвате, измервате, сравнявате и заменяте предмети с различни дължини.
 
Играйте заедно! Всеки играч взема 1 работна дъска. Целта е да запълните пътечките възможно най-бързо. Играчът, който е на ход хвърля зарчето, за да види блокче с какъв цвят може да използва. След това разменя блокчетата, докато не запълни цeлия път. Например, можете да замените едно зелено блокче с две други блокчета, като жълто и оранжево, при положение, че заедно имат същата дължина като зеленото блокче. Победител е играчът, който пръв запълни и трите си пътечки.
 
Съвети:
 
Започнете с упражнения! Вземете една работна дъска и се опитайте да запълните пътечките, без да използвате зарчето.
 
Вземете една от работните дъски. Използвайте възможно най-много блокчета, за да запълните най-горния път. Максимум колко блокчета можете да използвате? След това се опитайте да запълните средния път с възможно най-малко блокчета. Колко блокчета използвахте сега? Накрая запълнете най-долния път с колкото е възможно повече цветове. Максимум колко различни цвята можете да използвате за целта?
 
Подредете блокчетата от малко към голямо. Назовете ги и се опитайте да използвате понятия като "късо, по-късо, най-късо, дълго, по-дълго, най-дълго". Освен това назовете и цветовете им.
 
Съдържание
  • 2 дървени работни дъски
  • 36 дървени блокчета в 6 цвята
  • зарче с цветове
  • магнитна кутия за съхранение с размер 21 x 12 x 6 см.
Fill_the_road-Instructions-900000162.pdf
45,00 лв. 38,25 лв.
Базова цена: 38,25 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
21 х 21 х 6 см
Тегло с опаковката
0,500 кг
Брой части
36
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.